Ana Sayfa Abonelik Formu Reklam DEMO (Örnek Sayfalar) İletişim
Trakya Çim
Zem Sondaj
Kenitex
Kenitex
İnşaat Noktası

Bursa İnegöl'e 5 Yıldızlı Otel Yapılıyor

Haber Tarihi
:
31.1.2015

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli İnegöl Mobilya AVM içinde yapılıyor. 25 milyon dolarlık yatırımla inşaatı devam eden otel 2015 Mayıs ayı sonunda hizmete girecek.

Otel aynı zamanda İnegöl'ün en yüksek binası olacak. İlçedeki mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği İnegöl Mobilya AVM projesi içinde yer alacak oteli Özel Dora Otelcilik yapacak. 121 odalı otel için 25 milyon dolar yatırım yapılacak.

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çetin, "15 bin metrekarelik kapalı alanda ilk etapta 121 oda ve 242 yataklı planlandı. Ticari alan içinde yer alan bir otel olduğu için konsept biraz farklı.

İnegöl Mobilya AVM'ye gelen yatırımcıların ve konukların en iyi şekilde ağırlanmasını hedefliyoruz" dedi. Çetin projeyle ilgili şu bilgileri verdi; "Şu anda 11. katın inşaatı devam ediyor. Otelin işletmesini de biz yapacağız.

Şu anda isim üzerinde çalışıyoruz. Şirket olarak hedefimizde Mustafakemalpaşa ve Yalova'da olmak üzere iki otel daha yapmak var. Bundan sonra özellikle de sağlık turizmi alanında büyümeyi hedefliyoruz." Yüzme havuzu ve a la carte restoran, spa ve fitness hizmetleri de verecek olan otelien 100 kişiyi istihdam etmesi bekleniyor. İnegöl AVM projesi ile koordineli olarak işletilecek proje aynı zamanda bir ticaret merkezi olacak.