Ana Sayfa Abonelik Formu Reklam DEMO (Örnek Sayfalar) İletişim
Trakya Çim
Zem Sondaj
Kenitex
Kenitex
İnşaat Noktası

Kalyon Hotel Çeşme Nisan 2015'te hizmete girecek

Haber Tarihi
:
25.12.2014

Kalyon Hotel Çeşme adıyla Nisan 2015'te hizmete girecek otel, Çeşme'nin Ilıca Yıldız Burnu bölgesinde yer alıyor.

Kalyon Turizm Grubu, Çeşme Ilıca’da satın aldığı butik oteli, Kalyon Hotel Çeşme adı ile Nisan ayında hizmete açmaya hazırlanıyor.
 
Kalyon Turizm Grubu Genel Koordinatörü Elif Balcı Fisunoğlu yaptığı açıklamada: “Kalyon olarak 50 yıla yakın bir zamandır otelcilik ve turizm sektöründe faaliyet göstermekten her zaman onur duyduk. Kalyon Hotel İstanbul, İstanbul ve tarihi yarımadanın klasikleri arasında yerini aldı ve İstanbul’un yakın tarihine şahitlik etti. 2008 yılından bu yana Kalyon Turizm Seyahat Acentesi ve Reji Etkinlik Mekânımız ile turizm hizmetlerimizi genişlettik. Grup olarak bundan sonraki hedeflerimiz arasında Türkiye ve yurtdışında belli bölgelerde butik otel yatırımları ile hizmet çeşitliliğimizi artırmayı planlıyoruz” dedi.
 
Her türlü lüks ve konfor düşünülerek tasarlanan butik otelin 28 ile 52 metrekare arasında değişen 4 tip odası bulunuyor. Özel tasarım mobilyalar ile dizayn edilen otelin, giriş katında yer alan mekân da cafe-restoran- bar olarak hizmet verecek.

Kalyon Turizm Grubu faaliyetlerine 1967 yılında açılan Kalyon Oteli ile başladı. Kalyon Turizm Grubu bünyesinde, Kalyon Otel İstanbul, Kalyon Turizm Seyahat Acentesi ve Reji Etkinlik Mekanı bulunuyor.

www.kalyonturizm.com